Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Channel Catalog


Channel Description:

• FAMILIE, OPLEVELSER, BOLIG & INTERIØR – SAMT RESTEN AF MOLEVITTEN •

(Page 1) | 2 | 3 | .... | 6 | newer

  0 0
 • 05/10/14--10:14: Kærlighed & kildevand


 • Jeg er (også) en af dem, der virkelig forsøger at holde det på et minimum med alt det sukker og søde sager. Jeg er alligevel også bare en af dem, der absolut ikke kan undvære det helt. Haven bugner af rabarber og jeg høstede en stak (med le og det hele! Næsten), til brug i en lille bitte mikro kagetærtecrumble. Den blev til, og den var god! Jeg lavede en bananpandekagedej uden sukker, mel og mælk og tilsatte lidt ekstra æg, loppefrøskaller og en masse hakkede mandler og ægte vanilje.

  Det var et forsøg og selvom det er sjældent set her hos mig, så lykkedes den! At den blev peppet op med flødeskum gjorde den virkelig ikke ringere.

  For et par uger siden snart, blev der leveret en kæmpe kasser læsset med Egekilde Fruits - en ny drik med god smag og kun halvt så meget sukker som i en normal sodavand. Der er 3 varianter: Jasmin & fersken, pære og tranebær.

  Jasmin og fersken-samgen er den eneste jeg synes har en "ny" smag - den blev også favorit hos børnene sådan meget vupti! Pære minder mig om en klassisk sød cider - men igen med mindre sukker. Ved at flere har smagt dem - har I mon en favorit? Tranebæren synes jeg var meget diskret i samgen, så jasmin og fersken som er stik modsat, meget "parfumeret", vinder 1. pladsen herhjemme :-)

  Og bare lige som en lille bitte servicemeddelse, uden der går alt for meget virksomhedspolamyk i det: du har mulighed for at nappe et rejsegavekort på 25.000 kr. ved at deltage i konkurrence hos Egekilde - følg med på Facebook - bare tanken gør mig lidt vild, gad godt en lille bitte safaritur, med hat og hele gøjemøget!  Både svigerforældre og andet familie og venner har fået en lille tår med sig ved besøg. I dag stod min mor for skud, men der blev leget så meget med Barbie og ædt kage, at vi helt glemte Egekilden. Og et grin blev det også til, som billedet vist ret tydeligt viser. Lille Pi morede sig i hvert fald.

  Men... Så er der lidt drikkelse tilbage til mig, når det i aften går løs med det famøse Melodi Grand Prix :-)

  Ønsker en god weekend til dig der læser med :-)
  *indlægget inderholder anmeldelse af sponsorerede varer. Udtalelser er dog lige fra hjertet.


  0 0
 • 05/13/14--10:41: Udskud


 • Kameraet bugner af fotos, som gang på gang bliver kasseret. Specielt når det handler om fotos af hende trutten der skriver her bag skærmen - jeg får tit at vide at jeg er viiiildt fotogen! Jo tak! Problemet er bare, at før der er ét godt foto, skydes der ca. 663 stykker FØR det. Det' ligemeget! Bare der er ét godt, så er det besværet værd :-)

  Her er et par "sorte får" af mit job - mit sted, hvor jeg leger med computer (jep, jeg leger bare), pakker, dimser og dutter. Alle de fotos, som altid bliver smidt ud. Måske kan de give en anden stemning, med en smule redigering? Her er der tonet lidt ned for farven. Et lille kig, på mit sted, samlet i et par (ud)skud, som ellers ville være røget i den virtuelle skraldespand.


  0 0
 • 05/15/14--03:04: Ranke med halvmåner / DIY • Et styks lille fin og nem DIY til dig fra mig! 

  Ranken kan printes på både farve- og sort/hvidprintere. Alt efter printer og blæk, vil farven variere fra grålig til sort - måske kan du redigere blækmængden på din printer?

  Den er nem og har du lyst til at lave en længere ranke, printer du blot flere sedler. Print helst ud på almindeligt 180 grams karton - det kan de fleste printere godt klare!

  Klik på fotoet herover, for at hente printet :-)


  1 Klip "kartoflerne" ud. De er ujævne med vilje, se om du kan følge stregerne nogenlunde.


  2
  Fold på midten af "kartoflerne" - hvis du bemærker at de er MEGET skæve og meget "hvidt" fra bagsiden kan ses, så klip dem lidt til.


  3
  Lim på hele bagsiden (det hvide) på "kartoflerne" (ligner det ikke kartofler?!) og læg snor i mellem - fortsæt sådan, til ranken er lavet.  Da ranken ikke er ret tung, kan masking tape som oftest godt holde den oppe - med mindre du går all in og laver en ranke med en jævn bunker kartoffel-halvmåner! :-)

  Jeg håber at der er et par stykker derude, der kan få glæde af den - vis ENDELIG hvad I får lavet, gerne med et link til jeres blog her i kommentarfeltet, så jeg er sikker på at se det :-)

  God klippelyst!  0 0
 • 05/21/14--23:41: We should kiss... Often

 • Et øjebliksbillede af stuen, med ny forfriskende pude fra by Lassen i sart rosa. Dén farve og så grå, er absolut favorit for tiden!

  Stagerne er Repro Nagelstager, kan købes her
  Le Sac en Papier, kraftig papispose til opbevaring - kan købes i webshoppen

  This & that -  pakker klar til afsendelse. Der følger stort set altid et kort med ordre bestilt på Sirlig.dk - bare fordi det er så hyggeligt med en overraskelse :-)


  0 0


  Der er intet som at møde en lille ny person. Det kan være helt tæt på i familien, eller bare en god kollega der har fået skabt sig et lille væsen. Jeg kan ind i mellem godt tænke "bare det var mig!" - også selvom jeg har haft glæden af det både i '07 og '11 at få en mini-me i armene.

  En lille gestus i form af en gave til de små krapyler, har vi jo for vane at give her i landet. Her er et par bud på et par - kønsneutrale - gaver.

  1. Milestone Baby card (dansk/engelsk) 179,-
  2. Heldragt, grå strik 500,-
  3. Sophie Giraf 179,- (absolut "must have"!)
  4. Fødselstavle, forskellige motiver, 200,-

  5. Stofbleer 3-pak, Soft Gallery 200,-
  6. Jellycat kanin 169,- 

  7. Quiltet tæppe, baby dot 599,- 
  8. Mokkasiner fra Mini Mocks 330,-

  Hvad er der ellers af sager man kan give det nyfødte barn? Hvad har du været glad for at få - eller give - i gave? :-)

  0 0  Jeg har gjort det før og jeg gør det igen - og igen!

  Det nyfundne, brugte porcelæn fra genbrugsforretningen, får sig en omgang her i huset. Det er så nemt og det er så sjovt, at se det forvandle sig lidt! Jeg har igen igen valgt den sikre sorte porcelænspen at tegne med, mest fordi jeg har dårlige erfaringer med dem med farve.

  Mit mønster er tilpasset mig: jeg kan ikke holde min hånd rolig. Derfor er "prikstreg" mønstret lige i dag, min favorit! Derved kunne jeg også lige få bikset et lille sæt sammen.
  Det er jo egentlig lige så simpelt som det lyder: mal og vent.

  Selvom der står på min pen, at det hærder ved luft, efter 72 timer, så vælger jeg at smide det hele i ovnen på 150 grader i en halv times tid. Så er jeg i hvert fald sikker på, at det er tørret op. Der står vejledning ved den porcelænstusch der købes. Den jeg har brugt, er fra Panduro Hobby, jeg ved dog at de fås i de fleste hobbyforretninger og også online. Jeg gav omkring 40 kr. - og den har klaret ret meget porcelæn efterhånden :-)


  0 0
 • 07/05/14--06:27: Finsk sauna i stuen / new in

 • Bag sofaen manglede vi noget for at fjerne den mørke "væg" af stof. Ikke nok med at det skulle være pænt, det skulle også være nemt og til en fin pris, da jeg er sådan en, som ret tit skifter indretningen ud. IKEA reddede mig - igen. Den fine træbænk MOLGER til 199,- stykket fungerer så fint, og så kan den holde til at blive siddet på! Mega win-win.

  Den står vældig godt fast, så der er ingen fare for, at alle mine dyrbareste ting - altså dem inde på hylderne - falder ned ;-) Høhø

  De må også være fine at bruge som siddeplads omkring spisebord i en lejlighed med kneben plads, som entrémøbel eller langs en væg for at gøre en lav reol. Jeg vil næsten også tro, at de kan stables.  Lidt fint blev det da - trods "saunastemningen" :-)

  0 0


  Vi har købt en sofa brugt for en 50'er og sat et par ekstra brædder under og et par hjul. Så kan den skubbes nemt rundt!
  DET ER SKET! DET ER MULIGT! VI HAR TERRASSE! YAY! Og så ovenikøbet haft så godt vejr, at vi også har kunne bruge den - mega lækkert! At det var et direkte helvede at lægge fliserne, at de har jernudtræk, at de har plamager og at de først forsvinder om et par år, det er hver især ting, som vi virkelig prøver at se bort fra - for vi kan BRUGE terrassen, og dét gør os glade!

  Det hele har i hvert fald forandret sig meget siden dette indlæg, hvor jeg viste hvordan det har set ud i knap 1 år, samt den (næsten) uendelige liste af gøremål, når man har sig et hus. Og derfor kan "terrasse" punktet nu fjernes - wehu! Selve skiftningen af fugerne, kan også bedre ses her, hvor den endelige farve er mere gennemtrængende end på tidligere link. Det er helt vildt, hvad en opgradering kan skabe af glæde og gavn, det er fantastisk at se det hele udvikle sig - det må være det bedste ved at være husejer.

  0 0


  Vi har længe haft små Instagram-fotos hængende i vores lange gang. De var dog lidt små, så nye måtte til. Printic har jeg fået 20 billeder hos og de er virkelig fine! God god kvalitet, god størrelse, præcis som poloraid fotos! Det kunne være lidt hyggeligt, at få fyldt HELE gangen ud med dem en dag - Pixie nyder at gå og kigge på dem og dét er skønt. Det koster 9€ for 20 stk., der er dog tit ekstra fotos at hente, rabatter ved større køb og rabatkoder til venner.

  Det hele foregår via mobilen, så app'en skal hentes - og de fotos du skal have printet, skal også være tilgængelige fra din mobil. Men det var VIRKELIG nemt - og du kan endda tilføje tekst, på det hvide felt under fotoet, før print!

  Jeg har været så heldig, at jeg må udlove en omgang fotos til en heldig læser her på bloggen - så hvis nu du fik præmien, hvad ville du så bruge de fotos til? På væggen med dem som jeg? Skal de i album? Eller gives væk som små minder til folk du har omkring dig? :-)

  Skriv din kommentar i feltet herunder for at deltage  - husk din mail (notér den gerne således: navn (a) gmail . com  hvis du er bekymret for opsnapning fra robotter), og jeg finder en vinder ligeomkring d. 22. juli :-)


  0 0

    Hamborg, Tyskland  

  En hurtigt pakket bil, et par glade udhvilede børn (og tons af film til skærmene i bilen) og så blev det onsdag kl. 9.00, med en tanket bil, kørte vi afsted mod Holland (skal man egentlig kalde det Nederlandene, eller...?). Turen til Amsterdam skulle tage 8 timer. En del mindre end vores tur til Disneyland Paris vi tog sidste år, som varede 14 timer i alt(!).

  Vi kørte fint derned af, en fantastisk fungerende GPS (i hvert fald i Tyskland) og vi stoppede på et par tankstationer på vejen og reserverede et værelse i Hamborg. Novotel blev det og det var virkelig fint til prisen! Børn var meget velkomne, hvilket vi absolut sætter pris på. Okay værelse, i hvert fald pænt, og med en enkelt overnatning i sigte var vi meget tilfredse. Restauranten var ikke fantastisk, så den vil jeg nok ikke anbefale til nogen. Vi landede ved 15-tiden og smed sagerne af på værelset og gik os en tur ned mod vandet. Hotellet ligger lidt uden for centrum, men det var ganske fint for os. Vi nåede nemlig at finde en gratis parkeringsplads og slap for at betale 17 euro for parkering natten over.

  Vejret var skønt, folk bruger de grønne områder langs vandet til at flade ud, tale, grine, spise og hygge. Det var virkelig fint og skønt. Havde vi haft mere tid - eller bare ikke børn med - havde en tur ud på vandet også været sjovt at prøve. Der var en del vind, så vandet flaprede så fint! Byen er ganske skøn, den er sprængfyldt med shoppingmuligheder og vi fik lige brændt de obligatoriske 10.000 skridt af, efter vores 6 timers køretur. Inklusiv den 7-årige.  Det blev torsdag. Sov, stå op og tjek-ud. Vi tog fra den ene del af Hamborg og ud til havnen, hvor Miniature Wunderland ligger: et jernbaneparadis i miniatureudgave. Mega sejt, menneskelavet hver og en stump! Så mange toge, at 5 mand sad og overvågede skærmene. En pige på 2 år kunne ikke hele tiden se, det fantastiske i det, men en 7-årig var fascineret. Ligeså forældrene :-)

  Vi tog fra minividunderlandet, ud i den stegende hede og ned til den forholdsvis nye havn. Vi forsøgte at få noget mad - alle de andre fik i hvert fald noget, undtagen jeg, som blev vældig meget uvenner med en tjener som endte med at gøre mig til vegetar (!). Derfra videre afsted i bilen mod Holland. Børnene trætte og sovende, forældrene sliksultne og med meget lidt forståelse for hvad de sagde i radioen.

    Boekelo/Amsterdam, Holland  


  På en tankstation fik vi igen fundet et hotel med app'en fra Booking.com og denne gang et hotel midt i skoven, i det meget stringente og fine Boekelo. Hotellet lå bogstaveligt talt in the middle of f*cking no where. Men det var så hyggeligt og fint! Venligt personale og så meget ro, at det var lige før jeg skovlede det med hjem i kufferten.  Vi spottede hurtigt at der var svimmingpool, så den lovede vi børnene at tage i - efter maden. Vi spiste i restauranten og det var ganske fint. Børnemaden var som den altid er: Pøls', fritter, burger. Bum. Intet spændende. En lille bemærkning må være at der er pomfritter til ALT. Virkelig ALT. Vi bestilte noget andebryst og kartofler som side dish. Kartofler = fritur fritter. Æv. Fritter, fritter, fritter. Alle steder i Holland, erfarede vi de følgende dage.  Men Sandtorn hotellet var rigtig fint og stort. Vi fik spist, vi badede alt frituren ud af os, og smuttede på værelset med de 2 rum + stue og køkken, og sov som 4 styks sten, som at der sov. At mit hår var nærmest ødelagt af alt den klor og mangel på shampoo, bør absolut nævnes. Det var horribelt, men hvad gør man ikke for at glæde børnene.

  Fredag blev dagen hvor vi skulle se det, vi faktisk havde glædet os mest til: Amsterdam. Yay! Det var lige før jeg plukkede en blomst og satte bag øret, følelsen af lykke stormede ind over os, da vi nåede Amsterdam - altså liiiiige efter kaoset med at finde en parkeringsplads der kunne betales for penge. Enkelte steder kan du ende med at betale €70(!) pr. døgn. Vi fangede et p-hus som tog €4 i timen, så den klarede vi lige. Det er ikke værre end indre København. På vores lille gåtur så vi dog et parkeringshus ved Waterloo pladsen, som kostede max €30 pr. døgn, så det vil vi bruge en anden gang vi tager til Amsterdam - for det gør vi helt sikkert igen.

  Vi tog turen med klapvogn til Pixie og et par gode sko til Mynthe. Planen var at slentre rundt og et must var at nappe en omgang kanalrundfart. Et lille spisested skulle dog først findes, da sulten meldte sig. Vi tog til Rokin-kvarteret hvor der også lå både, samt en lille gade med spisesteder. Vi tog det første sted og det var ganske fin cafémad til en overkommelig pris. Vi sad lige ned mod en kanal, med hyggelige huse omkring os og en rigtig hyggelig og god atmosfære. Et par toast til børnene, et par kyllingespyd og FRITTER til forældrene.

  Vi fik set en hulens masse fine bygninger, tårne, den store havn og fik leget ægte danske turister, midt i hovedstaden. Det var skønt! Og med søde børn, går det bare nemmere - så det håber vi selvfølgelig på, at opleve en skønne dag! ;-)  Amsterdam er en virkelig virkelig hyggelig by. Der er utroligt mange mennesker på de store gader, men ned af de små, der hersker en stemning af tilfredshed. Jeg har lyst til at se de små skæve hus, de utrolige husbåde (og eje en!). Jeg skal derned igen. Og også uden børn. Mest fordi, det er lidt krævende for mig at holde styr på mine børn, samtidig med at mine øjne vil se det hele og helst ikke gå glip af noget. Og når Amsterdam nævnes, så er der også Red Light District. Tsk. Det var ingenting. Og det er måske ikke et sted for børn, men det er altså ikke værre end Istedgade. Ingen gør nogen fortræd og der er plads til alle.    Hoofddorp, Amsterdam, Holland  

  Vi tog fra Amsterdam og skulle booke det næste hotel. Hyatt Amsterdam Airport HotelIngen succes! Det vil jeg aldrig anbefale nogen! Utroligt flabet personale (undtaget én ansat), utroligt skidt og virkelig dårlig håndtering af os, fordi at vi ud fra app'en ikke kunne tilføje "2 børn" som en del af vores "pakke". En regel der gør sig gældende i Holland, er at der max må være 3 personer på et hotelværelse. En typisk familie (ikke en "rigtig" familie, men en typisk...) består af 2 voksne og 2 børn. Men her måtte der kun være 3. Vi blev bedt om at betale for et identisk værelse, af det vi havde bestilt, dvs. betale dobbelt, hvis vi ville bo der. Vi kunne også afbestille - men vi skulle alligevel betale for værelset, selvom vi ikke sov der. Det var udelukket, at vi kunne betale et gebyr for at opgradere til andet end noget der kostede dobbelt så meget. Hvilket vi selvfølgelig ikke var indstillet på. Heldigvis havde vi en god hjælp gennem dem der står bag app'en, og de fik hotellet til at annullere værelset for 0,- kr. - det tog også kun 1 1/2 time og utallige diskussioner. Så om det var et godt hotel? Om det var god mad? Tja, det finder vi aldrig ud af, for holdningen og personalet, dem var der intet godt ved - og så kan det andet være fuldstændig ligegyldigt. Vi fandt et andet hotel 500 meter væk. Det var slidt, det var halv-beskidt og det var gammelt. Men personalet var søde, rare og behjælpelige, præcis som vi helst ser det, uden at det skal være overdrevet. Og der var POOL! Yay! Vi spiste mad, vi badede og var glade og så gik vi  aaaaalt for sent i seng igen igen...

    Utrecht, Holland  

  Vi nåede lørdag og ville helst gerne opleve noget børnene også kunne fordybe sig i. Miffy - den fineste simple kanin - er tegnet af Dick Bruna, en hollandsk mand fra Utrecht. Centraalmuseet ligger i Utrecht og i 2006 blev et lille museum tildelt selveste Miffy og Dick Bruna - og dét ville børnene gerne se. Det var lidt sejt at se de originale tegninger, se udviklingen og hvor populær Miffy er. Jeg er næsten sikker på, at Hello Kitty må være en horribel efterligning af den fine kanin.....


  Museet er ikke ret stort og der er ikke meget at se - men det var hyggeligt og vi fik hevet en del til os i
  butikken der var. De flotte Miffy lamper blev også solgt der, min kære mand fik dog overtalt mig til IKKE at købe den/dem med hjem.......... Og hvorfor var han dog også med?! Nu fortryder jeg.


  Vi kastede et blik på "modermuseet". Et rigtigt museum. Med mærkelige ting. Mærkelige lugte. Mærkelige former. Mærkelige besøgende. Et rigtigt voksen sted, som får børn til at agere og te sig uhæmmet irriterende. Og dét gjorde mine børn også. Vi gik igen - ret hurtigt.
  I Utrecht er der også et skønt strøg - vi oplevede det fra indersiden af bilen, fordi vi sad fast i en så smal gade, at selv lakken på bilen var ved at glide af, af frygt for at blive ridset. Et optog af en slags gik igennem byen, lige foran os. Hvad det var, fandt vi aldrig ud af. Men de så glade ud. Og børnene på bagsædet i bilen, legede med iPad, så vi klarede os med de 20 minutters aircon og smil.

  Vi kørte herefter hjem til Danmark og fik spist detBEDSTE måltid, på hele turen, på La Place. Virkelig friskt og lækkert - også selvom der var fritter på menukortet. Vi drønede hjem med et par fine dage som vil forblive minder fremover og en miniferie, uden at opsluge en hel opsparing :-) I dag søndag morgen, spurgte vi My, hvad der så havde været det bedste. Hendes svar var; "Puuuuuuuuh, det' svært!". Efter lidt betænkningstid kom der så det her flyvende ud af munden på hende: "DET HELE!".

  Så en mini-kør-selv-ferie med børn, den kan være god, for både børn og voksne :-)

  0 0


  Det er hektisk, det er propfyldt, det stakkels værelse, og alligevel skal de da liiiige have et par ting, de små, når fødselsdagen er nået! Den lille laks fylder snart 3 år og her vil jeg forsøge at få stykket lidt ønsker sammen. Måske endda nogle gode anderledes nogen, end al det der plejer at blive ønsket.

  3 år er svært. Herhjemme hungres der efter at lege med storesøsters Barbie'r - og så synes jeg alligevel at Lille Pi er for lille til at lege med Barbie - endnu. Så dét får hun ikke af os.

  Tilgengæld er der så meget andet godt, så her kommer de ting  (som jo egentlig vist nok er mig, der ønsker sig, at Pixie får det).

  1. Rystekugle med glimmer OG lys (dét vil blive en succes!).

  2. Teater og hånddukker, i massevis! Jeg kan kun forestille mig mange timers leg - også med de voksne som forvrænger stemmer og ter sig tosset :-)

  3. Slangen fra Ferm Living (Mr. Snake - meget opfindsomt navn), kunne godt bruges i kanten af sengen - også selvom putten fylder hele 3 år.


  4. Det fineste bagesæt og bagemaskine jeg har set!

  5. Puslespil er altid godt, og det her med årstiderne fra Djeco, må gerne være en del af samlingen.


  6. Radio Flyer løbehjul - storesøster har et Razor løbehjul og misundelsen basker ud af øjnene på hende den mindste. Det 3-hjulede løbehjul her, ville nok kunne hjælpe lidt til, når der bliver kørt "ræs" op og ned af vejen. Med hjelm (de her Egg er vildt seje, det kunne også være et ønske).

  7. Vi overvejer meget stærkt, at give et kamera til Pi. Spørgsmålet er så bare HVILKET. Vi er så vilde med det sejeInstax kamera, hvor der kommer ÆGTE fotos ud af - men vi kan også forestille os, at det bliver meget dyrt i længden, når nu Pixie går amok i at tage billeder af Baby Borns numse - eller andet vi nok ikke vil falde i svimer over.

  Det lækre Hell(o) Kitty er måske noget bedre, da det er digitalt og muligheden for at slette fotos findes! Prismæssigt er det også ganske i orden.

  Har du et par gode idéer så kom ENDELIG med dem i kommentarerne :-)


  0 0
 • 08/08/14--11:11: DIY // dekoration med ansigt

 • En ferie hos farmor og farfar, har vores ældste datter været så heldig at få - imens kunne jeg ikke dy mig for at lave en smule på hendes værelse. Jeg har for længe længe siden, set den skønneste "platte", med et fint ansigt, men hvor og hvordan jeg kunne få fingrene i den (eller det, eller hvad det var?), husker jeg ikke. Derfor blev der lavet en nemt og bekvemt på et stykke tykt pap.

  Billederne taler absolut for sig selv - at nævne er dog, at jeg har sat det op med sticky tack, elefantsnot eller lærertyggegummi, kald det hvad du vil: men en lille masse, som kan klæbe uden at ødelægge.

  Ansigtet minder en smule om de lækre Donna Wilson tallerkner, som jeg er ellevild med!

  Her er den meget billedligt talte DIY på et fint ansigt, med rødt hår og et skørt udtryk som kan betyde hvad end du ønsker.
  0 0
 • 08/27/14--11:34: Dunsten af madpakke
 • .. den findes, den hænger ved og den hører til!

  Min store datter er begyndt i skole igen og der skulle gang i den sløve smørkniv, alt for tidligt om morgenen igen. Suk. Dagligt forsøger vi (okay, er det her jeg skal afsløre at det faktisk er min mand der oftest sørger for madpakke?) at finde på noget så den er bare lidt mere spændende, end rugbrød med spegehøker, kyllingepålæg og et par stave agurk ved siden af.

  Meget fascineret, næsten bæløjet, hajtænderdræbende udtryk, da fiskehapsen blev introduceret for Pi! Haha
  Sådan meget belejligt blev jeg spurgt om vi ville prøve fiskepålæg, eller faktisk en lille fiskehaps. Vi har fået mange (fiske)net med Fiskehapsere! Og heldigvis, så kan børnene li' dem. Favoritten er dog den med laks - den anden indeholder torsk og gulerod. Den behøver ikke at ligge på køl, det er fisk og den er nem at spise - også for børnene! Der står mere om indholdet her.

  Min utroligt madglade mand fandt ikke Fiskehaps så inspirerende (faktisk udtalte han, at det er da ærgerligt at vi ikke har en kat....) - om han er en del af målgruppen, tror jeg ikke. Både Pi på (snart) 3 år og My på hele 7 år, kan li' dem og fanger dem selv i køleskabet, når de er hentet hjem fra skole og vuggestue, og lige har brug for lidt spiseligt.

  Jeg har forsøgt at samle lidt inspiration til nemme (meget vigtigt!) og anderledes madpakker, end den klassiske rugbrødssag vi danskere har skrabet til os. Forleden fik My omelet med i skole, hvilket var en succes. En lille delle fra aftensmaden, var heller ikke skidt.. Men der mangler ligesom noget helt "nyt". Måske en Kählervase?! Den ville være ny, i madkassen....

  Arh...

  Som os voksne, så har børnene også brug for noget ekstra godt ind i mellem - og helst på en kedelig onsdag med matematik!

  Efter skolereformen er trådt i kraft, har der endda været ekstra mad i madkassen - men det er ikke blevet spist, der er ikke tid, siger det stakkels barn. Hvis jeg kender hende ret, så er det nok mest My selv, der ikke tager sig tid, til at spise sin mad... Der sker jo så meget spændende.  Louisa Lorang har udgivet en madpakkebog som jeg nu har kigget på flere gange. Den lokker ret meget, også fordi jeg selv vil kunne spise alt det jeg har snuset til i bogen. En anden alt for sig kvinde madguru med et MEGA sejt efternavn, er Sif Orellana, med sin bog Kram i madkassen - jeg har kun set den online og læst lidt, men ikke "pillet" ved den.

  Så der skal spædes op med lidt inspiration herhjemme, Fiskehapserne er et godt alternativ til ostehaps, figenstænger og de evige grøntsagsstænger (som vi selvfølgelig ikke vil af med).

  Sidder du inde med et par gyldne råd omkring madpakkepakkeriet og hvor der kan samles (mere) inspiration, så råb op! Også hvis du allerede har bogen og har et par ord at sige om den :-)


  0 0
 • 08/28/14--12:05: Der var engang... / MENU • Da jeg var sådan en, der boede derhjemme, med både mine søskende, mor, kæledyr og alt der hører sig til, var MENU skide populært - mest af alt med deres vildt fancy glaslysestager (som kom i sæt!), du selv kunne style med hvad-man-nu-lige-havde inde i glasset! Oftest blev det kaffebønner, dekorative perler (?!) eller hvis du var top chic, så folde du lige et billede af ungerne og satte ind i............

  Heldigvis har de lige fået roteret det hele på hovedet indenfor det sidste år! Jeg tog mig selv i at tænke "Woaw, gid jeg var en der stod bag MENU!", da jeg igår spottede MENUs instagramkonto og alt for vilde fotos. DET ER CRAZY! ALT ER FEDT!  Amger halshug, dette er hverken sponseret, opfordret eller skrevet, imens en savlende dame ansat hos dem, truer mig med at spise det sidste stykke chokolade, hvis ikke jeg skriver noget godt. Se alt i det flotte flotte katalog lige her.

  Men hey, MENU, hvis I læser med og har én til overs - af hver ting - så giv lige et ring! 

  0 0


  Det blev en pludselig indskydelse, at tage til Paris for at se, pille, rode og kun rage lidt, på messen Maison & Objet. Jeg er bestemt ikke ked af, at det bliver afholdt i Paris, jeg er lidt vild med Paris, stemningen og alt det brød!

  Sidste år i september fik familien og jeg også en dags tid i Paris, efter vi havde tilbragt lidt for mange af slagsen i Disneyland Paris (altså børnene mente det var for få dage, men os forældre savnede en smule nogle andre farver at se på, sådan lidt slidte bygninger og måske bare andet end følelsen af at være med i en never ending Disneyfilm).

  Men i år, der blev det uden børn! De er godt nok elsket og de er velkomne med til formidable Paris en anden gang - det er bare nemmere og anderledes at nyde byen som voksen. Måden franskmænd bruger caféerne på, det at være sammen, gerne i mange mange timer, uden rigtig at lave andet end at sippe et glas vin og tale sammen, det kunne vi lære lidt af. Bare måden alle stole står på: med udsigt mod fortovet, vejen og livet omkring en. Man er sammen, allesammen, selvom man er i sit eget selskab.

  Helt børnefrit blev det dog ikke - et par fine legetøjsbutikker blev besøgt, den der fangede opmærksomheden bedst, var en butik et stykke væk fra vores hotel (så langt væk, at metroen blev taget i brug), Un Zèbre au Grenier hedder butikken og ligger på 16 rue Villiers de l'Isle Adam. Jeg fandt selvfølgelig lidt af hvert, og enkelte ting så fine, at jeg også har købt dem hjem til min egen webshop - de kommer snart!  Der blev kigget og slappet af, fundet inspiration, taget ufatteligt mange billeder, og de helt klassiske turistattraktioner nåede jeg også.

  En gade nær hotellet, blev flittigt brugt. Rue Cler og Rue du Champ de Mars - genialt sted, med begrænset antal biler, alt for mange bagere, lidt for god mad og en helt ekstremt god stemning. Specielt Café Central blev flittigt besøgt, og der blev da også indtaget et par hindbærkager. Mm!


  Grønthandler - og en meget velplaceret dame til venstre, i hvid nederdel (tak dame, du gjorde mit foto bedre!)
  Arh, rosa himmel og Eiffeltårnet - god damn tourist! 
  Louvre

  Messen var fantastisk god! MANGE mennesker, noget HELT andet end de danske messer og med uendeligt store haller, fyldt med virkelig virkelig mange forskellige firmaer og produkter. Jeg blev fristet af rigtig meget, spændende nyheder og sjove gamle kendinge. Der vil derfor løbende komme nyheder i webshoppen, som jeg glæder mig til at vise. I samme omgang får webshoppen et lidt andet udseende, det bliver skønt!

  En ting jeg ikke købte, var dette helt vilde dukkehus! Ham der har lavet udtrykte klart, at det altså var til børn - næppe! Det skulle stå i stuen!

  Ufatteligt fint dukkehus på messen - lidt solgt!

  Jeg fandt heldigvis flere ting, både til bolig og børn. Og et sejt dukkehus, knap så detaljeret som det herover, men måske endda lidt mere fascinerende og fantasifuldt for ungerne, er Rock & Pebble's dukkehuse. De kommer i webshoppen og det bliver fedt :-)


  0 0

  Jeg indrømmer virkelig gerne, at jeg elsker parfume! Duftene, det parfumen får mig til at føle og de minder den har med sig.

  Men jeg bliver også forbandet nærig når det drejer sig om de store klassiske parfumer, som jeg egentlig holder meget af.

  De sidste par år har jeg derfor oftest shoppet mine parfumer i Føtex (gisp!). Det er nu altså ikke en eller anden popstjernes billige duftevand der så er kommet ned i kurven, sammen med bananer, smør og makrelsalat, næh, Føtex har faktisk formået at suge et godt udvalg til sig - og det siger jeg tak for! De er ALTID billigere, uanset hvilket mærke det er.

  Baby Doll fra Yves Saint Laurent er mig en sød sommerduft som jeg elsker at give et par pift af - her og der. Den kostede 199,- for 30 ml. i Føtex, hvorimod den er en smule dyrere hos selv de billigste parfumesider.

  Men men men.. Marc Jacobs Daisy (i flere forskellige udgaver) topper listen! Jeg har hevet Marc Jacobs Daisy intense med hjem for 455,- kr. - selv hos billigparfume.dk sniger den sig op på 549,- kr. 100 kroner her og 100 kroner der, det giver også noget i sidste ende.

  Så derfor: tænk liiiiige parfume, mens så du står og sveder over oksekødet!


  0 0

  Vi er storforbrugere af kjoler herhjemme! Knap så meget hos mig, virkelig knap så meget hunden og slet ikke af kærestemandefaren Jonas - men de to finker, den ene på snart 3 år og den største på 7 år, danser og valser rundt i skørter. Bukser er en sjælden gæst i klædeskabet.

  Derfor tjener butikkerne boksen på vores kjoleforbrug samt tilhørende strømpebukser og leggings! Sidstnævnte har et hårdt liv: mindst én gang ugentligt, kommer én af pigerne hjem, med flotte store huller i de lange rør.

  Til mini Pi har jeg fundet følgende til garderoben


  1. H&M, kjole i gråmeleret stof, med sorte bomber 79,95 / 2. ZARA, blondekjole 179,- / 3. Mini a Ture kjole fra Karrusella, 349,- / 4. Pierrot La Lune, 160,- kr. (på tilbud) / 5. H&M - stribet jerseykjole, som vi allerede har haft 4 stk af, 69,95,- / 6. H&M, lysegråkjole med hvide bomber 99,-

  1. Melton basisstrømpebukser 69,95, Magasin / 2. Ellos, 3-pak (flere farver), 149,- / 3. Uldstrømpebukser med glimmerprikker 159,95, hoppeloppe.dk / 4. Pompdelux, 2-pak strømpebukser (flere farver), 125,- kr. / 5. POPUPSHOP isbjørneleggings 130,- (tilbud), Babynature.dk / 6. ZARA, ribstrik strømpebukser (flere farver), 59,-  Der er altid en undskyldning for at købe en ekstra kjole med hjem, ikk'?

  0 0
 • 09/13/14--00:00: Kom til Trendevent hos IKEA


 • I september og oktober holder IKEA Trendevent hvor du kan møde og høre Laura fra thesweetspot.dk tale om trends, hvad de gør ved os og vores hverdag.

  Du får både glæde af Laura og en af IKEAs indretningseksperter. Alle med et IKEA Family medlemsskab kan komme med, ganske gratis (hvis ikke du har et medlemskab nu, kan du hurtigt oprette det, det er gratis). Det varer ca. en times tid og du får en goodiebag med hjem (slet ikke tosset, vel? Gratis, trendtalking OG goodiebags!).

  Det afholdes i alle IKEAs varehuse, og åbner for tilmelding via websitet her, 10 dage før eventet går i luften - men det gælder om at være hurtig, det er først til mølle.

  Jeg selv napper en god omgang IKEA-dosis i Gentofte, så jeg sidder klar på tasterne til tilmelding.

  Det blev afholdt i Odense d. 7/9-14 så dét varehus er ikke med i listen herunder.


  AARHUS / 14. september / kl. 10.30, 13.30 og 16.30
  AALBORG / 21. september / kl. 12.00, 14.00 og 16.00
  TAASTRUP / 28. september / kl. 10.30, 13.30 og 16.30
  GENTOFTE / 05. oktober / kl. 13.00 og 15.30   0 0
 • 09/14/14--00:30: Kærlighed på spejl(e)
 • Vi kan både hade dem og være afhængige af dem - det er ikke mændene jeg taler om, men de har klart samme plads i vores liv, som spejle!

  Ind i mellem er de ret brugbare og andre gange ville man sådan ønske, at de bare kiggede den anden vej.

  Det vrimler med fantastiske spejle for tiden, der findes både de flotte billige, de flotte som er til at betale og de flotte som man liiiige må overveje om man hellere vil have, end at få mad!

  Heldigvis findes der pæne fotos, så man må gerne drømme. Længe. Meget længe.

  Kristina Dam Studio spejl af antik spejl. Vip det og brug det som dekoration - billeder fundet på kristinadam.dk
  1. Hay / 2. Menu / 3. Andrea Larsson 
  IKEAs HÖNEFOSS - meget populær og meget billig! Se mange forslag til brug, på Pinterest.com

  0 0  Dette indlæg har jeg lovet at lave - for cirka 54 dage siden. Undskyld forsinkelsen! På Instagram har jeg for efterhånden længe siden, vist maaaaange fotos af værelste My har fået lavet. De - overraskende lækre - træskabe IVAR fra IKEA (det der er 30 cm dybt), er blevet overhalet med en omgang maling fra Dyrup, som jeg helt selv købte og betalte i Silvan. Og jeg var der alene. I en pailletbluse. Og jeg fandt en medarbejder der kunne hjælpe - ja, det var ganske enkelt en succes, som det kan læses!

  Jeg valgte at male bagvæggen med den sarte farve "Fjer". Den er lyserød, men også pudder, uden at være "hudfarvet". Den ene skabslåge fik også denne farve. Den blev købt som almindelig vægmaling - altså ingen træmaling, trods jeg har bevæget mig uden for enhver malers lov, om at bruge dette på træ. Det er ikke prellet af endnu - og gør det nok heller aldrig.

  "Forår" blev også købt som en almindelig lille dunk og "Kildespring" har jeg købt som en prøve, mest fordi jeg har lidt svært ved lyseblåt - og alligevel ville mine hænder så gerne have fat i det. Det er ikke fortrudt! Den lille prøve er næsten væk.

  Den sidste låge er hvid med et stænk gråt, en restmaling fra et tidligere projekt.

  Lågerne kan med fordel sprayes med klar (mat) lak, når den har fået al den maling den har brug for.

  Resultatet er blevet så fint, så piget og så godt, at moderen også er mere end godt tilfreds :-) Skabene er utroligt gode og rummelige, så nu er der plads til ufærdige perleplader, tegnegrej, Barbiebil og alt det andet der helst skal væk fra gulvet ved sengetid :-)


(Page 1) | 2 | 3 | .... | 6 | newer