Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Channel Catalog


Channel Description:

• FAMILIE, OPLEVELSER, BOLIG & INTERIØR – SAMT RESTEN AF MOLEVITTEN •

older | 1 | (Page 2) | 3 | 4 | .... | 6 | newer

  0 0  Nissedør. Ikke nisse dør. For det gør den i hvert fald ikke herhjemme. De forgange år har jeg mega misundt de børn, hvis forældre (arh okay, forældre er nok at hive en person for meget med i snakken, det er nok bare mødrene!) har brugt tid og glædet sig over at sætte en lille nissedør på væggen og ladet som om der bor en ægte nisse, lige dér, i hele december. DET VIL JEG OGSÅ I ÅR!
  Jeg købte mit nisse-kit hos kjdesign.dk - der er sæt for enhver mor. Der er til moren der gerne gør en smule selv, der er til moren der gør lidt mere selv og så er der til moren der sætter pris på, at andre har gjort det hele for hende. Jeg skulle nok have valgt det sidste, for min evner med noget der skal se ud på en bestemt måde, rækker ikke ret langt.  Derfor fangede jeg lige limpistolen og limede hele lortet sammen. Simpelthen! Hvis hashtags fungerede her på bloggen, så ville det lyde sådan her #herstinkeraflim

  Jeg glæder mig altså lidt til jul... Jeg ved at når den er her, tænker jeg "nu igen". Men det er bare anderledes, hyggeligt og spændende. Og i år får vi en rigtig nisse!
  0 0

  Fornylig fik vi bænke bag sofaen - dem har vi været glade for! Både som afsætningsbord men også som et siddemøbel
  Søndagen stod i IKEAs tegn. Vi er sådan en familie, der faktisk godt kan li'IKEA. Og kanelbullar! Der var Trendevent hvilket ikke gjorde dagen værre - børn og mand tog i Småland, moren tog sig en times tid i selskab med Laura Scheuer Trøstrup med firmaet og bloggen thesweetspot.dk og Susanne Kristensen som må betegnes som hard-core IKEA-haj med 7 år på bagen, som indretningsdronning for IKEA.

  Der blev disket op med kanelbullar (det ord, vil komme mange gange! Mm!), vand, kaf' og sandwich og en times snak om alt det jeg kan li': bolig og hjem!  Trendseminaret handlede om, hvordan vi egentlig bruger vores hjem, vores rum i hjemmet og hvad vores behov er. Har vi overhovedet brug for TV i stuen, eller kan det være i kontoret? Skal vi overhovedet have kontor? Er det egentlig nok, med et ryddet smalt bord langs væggen i stuen, hvor man kan sætte sig med sin bærbare? Skal børnene have hver deres værelse, eller vil de hellere slumre i en dobbeltseng sammen? Skal der være delt forældre og børneværelser, eller skal man have et værelse på 30 kvm KUN med senge, så alle sover sammen? Hvem har egentlig bestemt, at der SKAL være en sofa i stuen? Alt i alt: se lidt anderledes på dit hjem, find ud af hvilke rum du egentlig bruger mest og frem for alt, hvilket behov er der for den traditionelle opdeling - tænk i zoner i stedet for rum, og det vil jeg klart prøve at gøre. Det er med at se sit hjem, på en anden måde end før.

  Et stort spørgsmål blev stillet af Laura: Vil I droppe sofaen? Klart NEJ. Men måske er vores behov, for så stor en sofa der slet ikke. Vi får ofte gæster og mange af dem, men oftest sidder vi ved spisebordet, er i haven (okay, det gælder mest om sommeren) og sofaen bliver måske brugt et par timer engang i mellem. Især fredag er jo hellig, som alle andre børnefamilie ved (det starter med D og slutter med isneyjov).  Pixies værelse fik i hvert fald allerede igår søndag, efter eventet, en lille forandring: puder! Bløde puder, som hun elsker, ovenpå hendes opbevaringssystem. Nu kan hun sidde der og læse bøger, lege eller bare ligge og glo iPad, hvis altså hun vil det.

  Næste projekt må være den der nye sofa.. Så er problemet bare, hvordan jeg bliver enig med manden i, hvad det skal være. Måske kan jeg håbe på, at IKEA også smider sådan et event på programmet - "Sådan bliver du enig med din mand om boligens møbler" - det lyder som et event der ville blive propfyldt! ;-
  )

  0 0

  Efterhånden står der lidt byLassen hos os alle - og når jeg siger alle, går jeg også selv ind under den kategori. Jeg er så glad for de helt vildt simple, men alligevel så gennemtænkte design(s) fra byLassen. Det begyndte med en lysestage og udviklede sig til så meget mere!

  Der kører en konkurrence hos byLassen nu, hvor du kan vinde for 15.000 kr.(!) Frame. Frame er opbevaring, en skulptur, et stykke med tandsmør i ét. Utroligt veludførte moduler til væg, til bord og til gulv.

  Jeg har prøvet deres app, som du også skal bruge for at deltage, jeg ved ikke om jeg er teknisk udfordret på den front, men den var lidt svær - og trods det sjov! Du kan nemlig printe et print ud, hænge det op, og se din Frame opsætning (eller andet) direkte i din egen bolig.

  For at deltage i konkurrencen - og det skal jeg helt sikkert også - skal du hente App'en "byLassen" og her kan du så sammensætte dit design. Upload det på Facebook eller Instagram og husk at tilføje #myFramebyLassen til dit foto - så er du med i konkurrencen! Den løber til 13. november 2014.

  Herunder er det jeg har lavet - og også mit noget skæve forsøg på at få Frames i eget hjem. Jeg håber at jeg vinder, så jeg måske kan overlade opsætningen på den rigtige væg til min mand.. For jo... Det er han altså bedst til.
  0 0


  IKEA HACK / DIY / SIGURD BÆNK

  Vi har heldigvis en entré, hvor der er plads til en bænk - for jeg er sådan en, der skal sidde ned og tage sko på, ellers vælter jeg. Bum.

  SIGURD-bænken fra IKEA fandt jeg for måske 1-2 år siden i rodebutikken til en 50'er. Den har ABSOLUT set bedre dage, trods jeg har malet toppladen et hav af gange! Jeg havde faktisk kastet min kærlighed på en flot træbænk, men til godt 3000,- kr. Æv. Den må blive i drømmene. Derfor måtte den nuværende Sigurd have sig en make-over.

  Det er ganske simpelt, jeg brugte lige under 1 time på det.

  Du skal bruge:

  - skummadras i Sigurds mål (38 cm x 110,5 cm)
  - stof (og gerne ca. 20 cm ekstra i til både sider og ender)
  - nåle, en symaskine og måske et par gjordbånd, hvis du har lyst.


  1. Stoffet her er uldstof med mønster, fundet i Stof & Stil. Gjordbånd fra samme sted. Madrassen fandt jeg i JYSK til 125,- kr. og har skåret den til.

  2. Fold stoffet - med vrangen yderst - omkring madrassen. Fæstn med nåle, så du kan folde skarpe hjørner.
  3. Ri herefter med let hånd hjørnerne, så du kan se hvor du skal sy, når du når maskinen (vær opmærksom på, at du ikke syer stoffet fast i madrassen :-)

  4. Fjern nåle og alt fra madras og stof, og sy oveni de riede linjer. Gerne "stramt".

  5. Vend stoffet om og sørg for at sikre dig, at hjørnerne er skarpe og pæne.
  6. Fjern toppladen fra bænken
  6.1 hej til Berta, der så gerne ville være med!

  7. Klip "hjørnestoffet" væk, så det ikke fylder unødigt når du folder stoffet omkring bænken.
  8. Læg stoffet på madrassen og lad det også flugte med toppladen.

  9. Dette er det sværeste og kræver at du holder tungen lige i munden: vend nu madrassen om og læg stellet over. Sørg for at du kan skrue stoffet fast, når skruerne skal på plads. Gennemgå alle sider hele tiden, så det hele er plant og lige. Skru skruerne fast hele vejen rundt.  Tilføj evt. gjordbånd, et par tynde læderstropper eller bælter, hvis du har lyst.


  0 0
 • 11/05/14--00:56: Gid de var
 • .. og dem længere nede, de er absolut ikke Prada. De kan vist kaldes duffel bags.. Uden indhold #morlivet

  0 0
 • 11/14/14--12:56: Throw kindness / DIY / print
 • Yes! Det skal vi. Og vi skal blive ved! Så hvis du har lyst, så print gerne denne PDF ud, med det fine citat. Hæng det op, hæng det ud, giv det til en ven - eller gem det på din computer til senere. Bare del, del, del - lige så tosset du vil!

  God weekend - og kram hinanden!  0 0
 • 11/15/14--08:13: En grå fornøjelse / bObles
 • Heeeeej Berta! Og bObles-dyr!

  Det er ikke vejret der menes i overskriften, det er det rene skum! Skum som kan leges med, nydes, tumles i og bruges i mange år. Ja, det er dyrt, dét der bObles, men når alt kommer til alt, så er det alle pengene værd, hvis ikke mere.

  Vi har haft bObles i huset, lige siden Mynthe var 1 år. Vi lagde hårdt ud med en giraf og en gris. Begge udgåede nu, og jeg har hørt en fugl synge om, at de er eftertragtede til samlingen. Måske er det dér min pension ligger?

  En invitation til tumletid i dag lørdag tog Pixie og jeg imod, så vi susede ind til det store København og fik os et par timer med andre børn til Tumleleg med bObles. Der er kommet nye farver - eller mangel på samme - alle de klassiske tumlemøbler er kommet i en grå udgave, med kobber logo. Udover det er der kommet mini-donuts, som er smadder fine og passede perfekt på Pixies 3-årige mås!

  Når vi nu går den søde juletid i møde, skal Katrine fra Lille Nørd også være med til at skabe lidt hyggelighed i hjemmet: et styks julekalender med en opgave eller ting til hver dag i julemåneden har bObles også formået at sende på gaden. At få Pixie til at forstå - eller nærmere acceptere - at julekalenderen ikke må åbnes endnu, men først den 1. december, dét er dér mine evner som mor bliver sat på prøve. Alle de grin der var tidligere på dagen, blev skiftet ud med kæmpe store sjaskende tårer: "HVORFOR MOR? Hvorfor må jeg ikke få Kaaaaatriiiiiiinnnnnøøøø NUUUU?".

  Livet er hårdt. Og lidt gråt i dag - på den gode måde :-)

  0 0


  Den nærmer sig, gør den. Julen, gaverne, slikket, saucen, hyggen og kiloene! Skidt pyt. Vi klarer det nok. En ny klassiske har sneget sig ind på bordet herhjemme: Finn Juhl TurningTray fra Architechtmade. Lige nu bor der intet jul på den - men jeg har "testkørt"årets kalenderlys derpå og det er dér det skal bo, gennem hele december.

  Lige nu står den med sort plade fremme - december blivet mint igen igen igen i år, som det kan ses :-)

  Du kan faktisk selv få fat i den fine bakke, hvis du er en heldig kartoffel - følg med på Instagram under min profil @sirlig hvor der netop er sat gang i en konkurrence om den lækre TurningTray.


  Kalenderlysholderen er temmelig rå - lidt grim - men hjemmelavet! Yay! Beton blandet med papirstrimler, sat i en plastikbøtte med den runde facon, en billig lysestage fra IKEA i midten og så tørre, tørre, tørre.

  Selve lyset er fra Søstrene Grene og det samme er træet med kobberglimmer.

  0 0
 • 11/27/14--00:49: Julegaver til lille Pi
 • Det går amok. Jeg ved det. Min mand er uforstående. Jeg er vild. Gaverne hober sig op og jeg kan slet slet ikke styre mig. Jeg siger "iiiiiiiih"-lyde når jeg finder noget fint. Det er irriterende og jeg vil gerne af med det!

  Pixies gaver er i hus - det er bare nemmere til en 3-årig end en 7-årig! De skal vises, så andre forhåbentlig kan begejstres med mig.


  Så fin lædertaske, den skal gives i en af de små gaver i løbet af december! Den passer perfekt på Jellycat kaninen.
  Købt hos Butik Astas - astas.dk


  Ottohund i sin helt egen meget lyserøde taske. Jeg VED at den vil blive taget godt imod hos Pixie, som allerede nu
  er i ekstase over storesøsters "Lady" i taske. Købt hos Butik Astas - astas.dk  Udover det har jeg også fundet et par ting hos Karrusella - bobles tumlebrættet fik Pixie prøvet for ikke længe siden og hun var så glad for det, at hun knap nok lod andre prøve det. Lilla er hendes yndlingsfarve, så hvorend jeg gerne ville vise en underskøn collage i flotte pastelfarver, så er det altså ikke dét mit barn får: der er smæk på farverne, fordi det kan hun li'. Duplo fra Føtex (mega tilbud for en månedstid siden!), glimmerkugle og det helt klassiske geniale lag-på-lag puslespil er også en del af pakkepakken i julemåneden.  Jeg glæder mig til at se hvor glad hun bliver! Om jeg når at finde gode gaver til store My, det er jeg spændt på :-O

  En 7-årig der elsker sin iPad mere end flødeboller, er svær at give gave. LEGO Friends har vi allerede købt lidt af - men et sæt Walkie-Talkie'r, et nyt løbehjul og et klaver (RETTER: Keyboard) er også på tale. Hvis der tilfældigvis er en af jer der læser med, der har et guldkorn hvad sådan en stor fidus ville blive enormt glad for, så smid endelig en kommentar!


  0 0
  Tænk sig, jeg er sådan en, som fornylig holdte surprisefest for min mand! En surprise for mig, var i hvert fald hvor pisse svært og pisse hårdt det var. Det er overstået, det var godt, det var hyggeligt og det var første og sidste gang!

  Jeg havde sat mig for at lave dessert selv - den skulle bare være nem, til at skjule i køleskabet og indeholde alt det, jeg (eller vi) elsker! Chokolade, smør, fløde og karamel. Det KAN ikke gå galt - og det gjorde det heller ikke! Opskriften fandt jeg tilfældigvis i Alt for damerne som jeg normalt slet ikke læser - hvem har dog tid til at læse blade?

  Jeg justerede lidt.. Kun lidt. Ekstra karamel, ekstra chokolade. Kun lidt ekstra - som jeg allerede har tilføjet i listen herunder.

  Du skal bruge

  200 gram Digestive kiks
  100 gram smør (ægte smør!)

  350 gram lyse fudge/karamel
  50 ml fløde - eller lidt mere
  En smule salt

  150 gram mørk chokolade (70%)
  Næsten 1 dl fløde
  1 tsk lys sirup


  ♥ Kvas alt eksisterende fasthed ud af kiksene, gerne i en blender, til de er helt malede. Smelt smør og kom det i kiksemelet.

  ♥ Pres massen ud i bunden af en bagepapirsbeklædt breddepande på ca. 20x30 cm (de der "små" fra IKEA-sættet passede fint). Hvis du har en lille palette, så mærk endelig glæden ved at gøre massen HELT ekstremt glat og fin. En ske, træspade eller andet der kan agere "flad spartel" er også fint. Sæt på køl.

   Fudge/karamel kommes i en gryde med fløden, og et smule salt og varm langsomt op. Når det hele er smeltet sammen til en ens masse, hældes det over den nu afkølede kiksebund. Fordel det jævnt over kiksebunden. Sæt på køl.

   Chokoladen smeltes med sirup, gerne over vandbad. Jeg er sådan en der gerne napper mikroovnen i dette trin (undskyld Mette Blomsterberg, jeg spiser også den matte ikke-knækkende chokolade). Når chokoladen er helt smeltet, hældes den over den nu stivnede karamelmasse og sættes igen på køl. Tag gerne bradebanden ud af køleren efter 10 minutter og drys med en smule rørsukker, så ligner det faktisk lidt glimmer. Yay!

   Når den er helt kølet af, tager du hele baduljen op af bradepanden og skærer dem til barer. 

  Velbekomme!
  0 0  To make the Kitty lamp (and surely with NO HELLO first) you have to use:

  1. FADO lamp from IKEA

  2. 2 small packages of FIMO soft clay (polymer clay)

  3. Soft pink paint

  4. Black Posca pen

  5. White glitter, if you like...

  6. Just a bit of a very strong glue

  It's not that hard to make the lamp, but a tip: if you paint something horrible and want to change it, just spary some glass cleaner on a cloth, and carefully remove the Posca. Then, try again! I did mine over around 11(!) times. 

  0 0

  Fint tyl, kjoler og dims fundet på Ali i butikken BuonShopping
  Min Instagramprofil har de seneste uger givet et klart billede af mit handlegen når det drejer sig om billige(re) sager.

  Vi ved godt, at de fleste af de ting vi forbruger (og ikke mindst misbruger, har vi ikke alle lidt for meget tøj?) kommer fra Østen. Hvad enten det er et hipt mærke, Mads & Mille eller hvad der nu står i nakken, er det (næsten altid) lavet dér. I Østen.

  Aliexpress.com har jeg brugt laaaaang tid på, de seneste år. Det bruges af mange, flere og flere og det KAN også bare noget! Vi krejlere, vi ELSKER at få noget for pengene! Altså VIRKELIG meget for pengene! Efter jeg er blevet selvstændig er min økonomi seriøst en kategori for sig. Jeg har virkelig set, hvordan man absolut SKAL arbejde for sine penge, for du får dem absolut ikke forærende! Tværtimod flyver de væk, hurtigere end nogen kan forstå. SU-tiden er ind i mellem savnet.

  Jeg elsker at arbejde, jeg elsker det jeg får igen og ikke mindst at se mit lille firma vokse - men... Jeg vil også bare gerne have noget ud af mine penge. Så dobbeltmoralen længe leve: jeg støtter mangt og meget her i landet, lægger de fleste penge lokalt og prøver at gøre mit for at holde sammen på Danmark. Og igen.. Så kommer der også lidt ud over grænsen, helt til Kina, Østen, Indien og alle de andre.

  Online kan A L T købes på Aliexpress! Sidst er der kommet disse fine kjoler ind af døren, som du kan se på collagen herover. De har i snit kostet 71 kroner stykket - med fragt via DHL inklusiv. Det er faktisk i den høje ende af skalaen af kjolepris, når det kommer til Alifyren.

  ______________


  Guide til Aliexpress.com

  Aliexpress.com er et samlet site for mange forskellige butikker/fabrikker i Kina. Du kan købe alt - jeg mener ALT. Der er tøj, sko, legetøj, jakker, ure, smykker, hårpynt, hairextensions. Og på Aliexpress.com gælder talesproget: "Lyder det for godt til at være sandt, så er det det nok også"- SLET IKKE. Det KAN godt være for godt til at være sandt, når det gælder Ali.

  Du skal bare lige have i mente, at alt ikke er præcis som på fotoet. Du skal altså ikke forvente den bedste kvalitet og indpakning hver gang. Det er lidt et sats, det skal selvfølgelig nævnes. Jeg har prøvet at købe en jakke til mig selv, som var HELT ved siden af. Den kom til genbrug og jeg er sikker på at en meget kortarmet dame har glæde af den nu - eller en med lange arme som nyder at have skide kolde underarme! Ærmerne var der seriøst sparet på. Det var 120 kroner. Bum. Videre.


  ______________

  Sidens opbygning og produkter
  First of all: Aliexpress får aldrig e-handelsmærket! Siden er temmelig vild, meget forvirrende og de enkelte produktvisninger hos diverse shops er K A O S! Du skal slet slet ikke sammenligne med lækre Stillebens webshop, en overskuelig børnetøjswebshop eller Magasin.dk - du er i Østen nu! Alt syder og bobler, alle vil sælge og alt er BILLIGT. Husk også at tjekke at prisen er pr. stk og ikke for et "LOT". Et lot er et vareparti, så det vil typisk være flere af samme vare og prisen derfor højere.

  Når du først har oprettet dig så er du fanget, men samtidig er du nu forvandlet til en lille bitte nuttet dansker, siddende mit i pølen af alt for meget lir.

  Slap af, tag en kaffe og udforsk! Det er mega forvirrende. Men fedt! Og der er en MASSE kopier, dem kan man sagtens styre udenom (hvis man vil). Det er bare ikke mærket du køber. Eller måske? Det er måske lavet på præcis samme fabrik, bare uden samtykke. En lille reminder midt i alt det sjove, for det kan helt sikkert godt være at tasken ligner en Stella McCartney, men det er den ikke....


  ______________

  Størrelser- tøj og sko
  Og med netop størrelser nævnt, skal man ALTID tage et par numre større end normalt når det gælder tøj. Det er både voksen- og børnetøj der oftest er meget (ekstremt!) småt. Størrelserne står oftest i US størrelser, som i børnestørrelser lyder således; 2, 2T, 3, 3T, 4, 4T osv. - se på size converteren hvad der svarer til hvad og tag alligevel 2 størrelser større end det. Pixie på 3 år bruger str 5 år, til trods for hun ikke er specielt buttet eller abnormt lav/høj.

  Sko har jeg aldrig forsøgt mig med - jeg tør egentlig godt, men har endnu ikke fundet et par der fangede mig. Jeg kan derfor ikke guide ret meget i den kategori, men giv det et skud, måske er du heldig? Ballerinaer osv. er i hvert fald i hobetal at finde på Ali.


  ______________

  Betaling
  Du betaler med dit VISA eller MasterCard på Aliexpress. Det er rimelig simpelt og som på andre sider. Når du har lagt i kurv, vælger du hvad du vil betale fra hvilken sælger (det opdeles). Der åbner et vindue og du betaler (du skal selvfølgelig have oprettet profil osv., inden betaling).

  ______________

  Leveringstiden - kommer varen overhovedet frem?
  Jeg har personligt aldrig oplevet, at en vare ikke er nået frem til mig. Det værste jeg har prøvet er at der er gået 40 dage før den dukkede op. Det er meeeeget lang tid - og det er meget frustrerende! Men sagerne kom og det lettede lidt det spændte forhold mellem Ali og jeg.

  Varerne bliver oftest sendt med China Air Mail. Laaaangsomt, men gratis. Du får tilsendt et pakkenummer som kan spores. Det er ligesom et anbefalet brev, så du skal skrive under ved modtagelse. Hvis der skal betales told, er det en anden sag.

  Hvis du finder mange ting i en shop, kan du også skrive til dem og spørge til gratis DHL levering eller FedEx. Det står også gerne beskrevet i varen, hvis de leverer med nævnte firmaer ved ordre over $100 fx.

  ______________
  Told & moms
  Yes. Der var den. Der er et "men...". Det hedder Post Danmark og SKAT og ÆV! Men sådan er det. Du kan risikere - hvis din vare har en værdi over 80 DKK - at den bliver napset af Post Danmark og de opkræver told og moms på SKATs vegne. Det værste er slet slet ikke told og moms. Nej. Det er Post Danmarks ekspeditionsgebyr som fast lyder på 160(!) kroner som du skal frygte mest. Det er sure penge, men et sats. Det skal altid være i baghovedet inden du fristes og bestiller, at dén kan komme oveni.

  Ved told og moms får du en slip fra Post Danmark omkring en pakke der kræver betaling. Den skal hentes på posthuset og bliver ikke sendt direkte hjem til dig.
  ______________
  Hvem betaler jeg?
  På Aliexpress betaler man hver enkelt forhandler/fabrik. Du lægger ting i kurven som enhver anden shop og det vil herefter været sorteret efter butik. Jeg har altid en masse på min "Wish list". Det bliver lagt der, når jeg ser noget jeg kan li', så kan jeg finde det igen under "My Aliepress -> My lists" - når det så bliver nedsat modtager jeg en mail fra Aliexpress hvori den beskriver at jeg har produkter på min "Wish list", som er yderligere sat ned. Trods de i forvejen har lave priser, er de oftest ikke meget lave for sælgerne - de kan godt sælge det endnu billigere i ny og næ!

  Det samme gør sig gældende for tingene i din kurv som du endnu ikke har betalt. De kan godt blive billigere, hvis sælger sætter dem ned og det modtager du også besked om

  ______________
  Rabatkoder
  Hold godt øje inden du ligger i kurven. Der er rigtig mange af butikkerne der har rabatkoder hist og her. Jeg har ikke altid luret om hvornår de kommer, men de fleste har småbeløb de fratrækker. $2, $5 og ind i mellem $10 dollars hvis du shopper for så og så meget. Det er lidt besværligt at indløse koderne. Du gør det inde i den shop du er i og får dem så "tilsendt" under "My Aliexpress -> My Coupons".

  Frost-kjolerne her er fundet hos Baby Garden Clothing. Tag gerne 2 numre større end normalt - og vent tålmodigt 2-3 måske 4 uger på at modtage det.


  Shoppingliste
  Her er en lille liste over de shops som jeg har fundet ret fine, eller sager som jeg synes ser spændende ud. Selvom man finder en god ting hos en butik, er det ikke altid de har mere end den ene. Det gode er dog, at de fleste har fri fragt på varen - eller fragtprisen er snøret ind i varens pris - og så kan man håndplukke de ting, man helst vil have. Og nej. Intet herretøj. Jeg har snoet mig godt og grundigt udenom dén kategori, fordi jeg slet ikke har forsøgt mig i den verden.

  Her er et par steder at begynde.. Men der er MANGE ting, vær kreativ når du søger (på engelsk), du kan pludselig finde de fineste ting, helt uden at vente det. Søg på farve, facon, stil, størrelse, kaldenavn. ALT! Du kan også ind i mellem komme på et sidespor og få et grin over det..

  ______________

  Pigetøj
  Drenge
  Klæd-ud-tøj
  Denne butik har jeg købt Frost-kjoler hos: Baby Garden Clothing. Det var smadder fint, men igen småt i størrelsen. Tag gerne 2 numre større end barnet normalt bruger. 
  Bolig, børneværelse & dutteri
  Kage- og bagegrej / Make-up børstesæt / selvlysende månewallsticker / bedårende skeer i træ / til den ensomme æstetiske dame? (haha) 


  ... dette er blot et simpelt udpluk for at vise et par ting. Det er en kæmpe verden på Ali der venter dig, se at komme derind!
  0 0


  Det er torsdag. Fastelavn er på søndag. Og vupti, lille Hanne gider ikke at være Spiderman alligevel. Her i huset vil den mindste være Elsa. Og Anna. Og ond sommerfugl. Og heks. Og kage. Og en rullepølse. Og igen Elsa. Og det skifter hver dag, måske hver time, sådan her i dagene op mod fastelavn.

  En samling af hurtige, (forholdsvis) nemme, sjove kostumer, har jeg fundet på Pinterest. Måske kunne flere få glæde af dem? Den med sneglen er da så god! Sikkert en af de hurtige kostumer, som også kan hive prisen "bedste udklædning" hjem! Klik på hvert billede for at se det direkte på Pinterest - og pin det gerne på din egen Pinterest-profil :-) Der er også mange flere kostumer og tilbehør, på mit Pinterest board ved navn "Karneval / Carnival"

  God fastelavn :-)


     
    
   
   


  0 0
 • 03/16/15--02:29: Kære mint
 • .. vi er slet ikke færdige med hinanden. Jeg ville ellers enormt gerne kunne undvære dig, smide dig fra mig, glemme dig og se fremad, finde en ny at holde af og holde med. Men du kender mig. For godt. Du er for vild og jeg er vild med dig!

  Foto: devolkitchens.co.uk
  Foto: ballon / wall piece / the mint chip chair / pastel stol


  0 0
 • 03/17/15--01:28: PT / 3 favoritter


 • I perioder har man bare yndlingsting, yndlingsmad og yndlingsfrisure! En masse yndlings, som er det lige nu og HER og måske slet ikke om en måned.

  Lige nu er status sådan: et par sko, en bluse og en skøn bog om alle Danmarks herligheder.

  1/
  De kridthvide Nike er vidunderlige! De bliver vist NU, for de er måske ikke særlig hvide om et halvt års tid - jeg har hørt rygter om en formidabel sneakers creme fra Jason Markk som jeg måske må ty til en dag.

  2/
  Blusen fra Soaked in Luxury er enhver labradorejers bedste ven! 100% kunstig og 100% afvisende overfor hundehår - YAY! Den er skøn at have på og jeg er lidt betaget af det der blomstermønster. Den findes også i nederdel, men jeg er ikke helt blevet sættypen endnu, det har jeg stadig til gode!

  3/
  101 designikoner. Dansk, dansk, dansk! Selvom jeg slet ikke er født i landet, så er dansk lige mig! Jeg fik bogen til jul af svigerforældrene og det er slet ikke tosset at få lidt hurtig viden om helt almindelige sager vi er omgivet af. Den er også pæn at have liggende, det er en helt anden sag.

  0 0
 • 03/18/15--01:38: Den vildeste kage / DIY


 • Ballonen formet som et 8-tal, kan du finde her

  Det lange hyl herhjemme er blevet 8 år stor! Ved fødselsdage går jeg ofte lidt kageamok. Det må gerne være vildt, stort og smukt. En 8-års fødselsdag er ikke en undtagelse. Kagen er blevet vist på Instagram, men et par ekstra billeder skader aldrig.. - specielt ikke når det handler om kage ;-)

  Kagen i sig selv er ikke ret køn. Der var chokoladebunde, hindbærcreme og hvid chokoladecreme. Smagte deeeeeejligt! Blomsterne er lavet ved hjælp af en genial udstikker fra Specialkøbmanden. Jeg er ikke så vild med fondant, så de er lavet i marcipan og drysset med guldglimmer. Der var ikke et øje tørt - og ingen maver tomme!

  Den er super nem at bruge den udstikker. En lille blomsterform bruger du til at udstikke mængden af marcipan, ind i pressen, læg en anden farve som midte og pres til. Pil blomsten ud med en lille pensel, drys med glimmer og smid en gerne en tur i køleren så den bliver lidt hård. Ulempen ved marcipanen er dog at den godt kan svede hvis den pakkes ind i folie, når den er placeret på kagen med de våde ingredienser. Men spist skal den nu alligevel nok blive!

  Under blomsterlaget lavede jeg en smule smørcreme, så de kunne hæfte ordentligt. Ikke et særligt tykt lag, kun så de blot kunne sidde fast.

  0 0

  Playmais er en udfordring for mig! De både duftede som og lignede osterejer... 
  Det der med at samle på noget, det har vi alle været igennem. Da jeg var barn var det plastiksutter, Magic Cards og caps der var et hit - blandt andet! Mine døtre er også vilde med at samle. Da de begge nåede 2-3-års alderen samlede de på sand, sten og grene. Terrassen indeholder en yndig samling af dette.

  Én enkelt pind ligger på reolen fordi den har Pixie fundet specielt til mig. Faktisk mener hun, at jeg skal tage den med ind på mit arbejde, som pynt. Jeg har sagt at jeg synes den er så flot, at den selvfølgelig skal pynte derhjemme.

  Samleriet er hyggeligt og når det samtidig bliver lærerigt, er det slet ikke dårligt. Sidste år gik vi amok i dyrekort og samlede alt vi kunne. Mormor blev sat i sving med at samle kort fra kollegaer, og vi SKULLE jo have en fyldt bog. Også de dødsens farlige allergikort med lugt (ingen mennesker kom til skade ved dette indlæg). De var faktisk de bedste, de lugtende kort!  I år får pigerne lov til at samle på en anden slags dyrekort. Havdyr står på programmet! Igen har vi sat alt ind på at samle en hel mappe. Og vi ved virkelig meget om hvaler, skedenæb (it's a bird!), skildpadder og fisk nu! Selv jeg er blevet klogere, selvom det kan være svært at tro på.....

  Animal Planet har igen i år lavet et samarbejde med Føtex, Bilka og Salling, så Danmarks børn (og i lige så høj grad forældrene) får et kig ind i havdyrenes verden. I "Udforsk verdenshavene" er der også blevet smækket et par opgaver i, som de lidt større børn kan lave. Og nå ja, så kan I da lige købe varer samtidig, mens du samler kort til børnene.  For ikke så længe siden havde My lånt en bog på skolebiblioteket: "Sådan bygger du dit eget akvarie". Jeg kunne næsten mærke hvordan sveden piblede frem på panden. Havde jeg virkelig lavet sådan et barn, der ville have fisk?! Forsiden var meget flot, tegnede 70'er børn, måske en dreng og en pige, de var jo nærmest ens, står lænet ind over et akvarie der er ved at blive sat sammen. JEG SKAL IKKE BYGGE AKVARIE. Et (perfekt) alternativ var min redning: robotfisk fra Føtex FTW!

  4 fisk har vi nu, de lever i bedste velgående i en flot glaskrukke, sammen med haj, skildpadde, isbjørn og sæl. One big happy family! Vi er alle glade, vi er alle tilfredse og bogen er nu afleveret på biblioteket igen.


  Indlægget er skrevet af mig - sagerne er sponsoreret, men de er alligevel skide gode!

  0 0

  I Gyldendals flotte lokaler. "Stalden" kaldes rummet her, da der engang stod klovdyr her
  Jeg står med siden til, kigger mig i spejlet og kan se det dér stykke dunk, der bare burde forsvinde. 2 børn. 8 års morskab (høhø) og lidt for meget Kinder Bueno senere og maven vil bare ikke te sig som damebladene synes den burde.

  Jeg vil gerne være sund og slank. Jeg vil gerne kunne passe bukserne godt - hver dag. Jeg vil også enormt gerne kunne spise lige hvad jeg har lyst til. Når jeg vil. Det passer overhovedet ikke sammen.

  Der ligger hun sgu. Et styks dame med styr på kroppen og hvad vi andre skal gøre ved vores områder vi er irriterede over
  Min krop er sat på en mission der varer 7 uger. Rettere: mest min mave. Den skal møffe sig lidt ind og lade være med at stjæle hele billedet! Igår udkom Anne Bechs nyeste bog: Tab dig hvor du vil! - øhm, jo tak! Jeg har altid hørt at man ikke kan punkttræne og titlen på bogen kan måske give en idé om at det er dét du kan. Det kan du ikke. Men du kan åbenbart gøre en del ting for at forbedre chancen for at få fedtet væk dér hvor det skal væk. Hos mig er det maven. Jeg er 100% æbleform. Og jeg vil gerne bare være 100% ordentligform.  Bogen er en total guide til at få styr på problemområderne. Alt kan gøres med det du har i hjemmet. Madplan er med. Gode råd og støttende ord. En total renovering af kroppen kan du faktisk godt sætte igang, hvis du kan sætte dig det mål, at det er dét du gør i de 7 uger.

  Et førbillede er taget. Om 7 uger skal det sættes sammen med et - forhåbentlig - pisse godt efterbillede. Tænk hvis jeg faktisk fik en flad mave?! Det ville jeg fejre! Med pizza!

  Indlægget er skrevet af mig - bogen er sponsoreret, men jeg er vild med Anne Bech, så det er helt okay!

  0 0

  Jep. Her har jeg ligget i 4 timer! Og i morgen gør jeg det igen. Hotel Reserva del Higuerón hedder det og jeg kan li' det!
  Jo, jeg kan sgu så.

  Røven er velplaceret på det iskolde flisegulv, med mac'en her på et lavt bord foran mig. Et håndklæde er viklet om min krop, men ikke for stramt, for selvfølgelig er jeg allerede blevet rød på ryggen. Jeg sidder på et hotel i Fuengirola og jeg smiler - også selvom jeg er her helt alene, sammen med alle de andre.

  Mandag tog jeg afsted for første gang helt alene. Ned til sol, varme, strand og til hotellivet i en uge. Det er alene, uden børn, mand, hund, webshop og alle dem jeg godt kan li' at have hos mig. Mit hoved tiggede om ro, fred og egotid. Og det skal det få.

  Sølvpaletten er selvfølgelig med! Og så kan jeg blogge, se Netflix (troede jeg, det fungerer selvfølgelig ikke i Malaga!), få en lille tone på den hvide krop og se et par bakker eller to. Indrømmet, jeg har allerede talt/set mine børn 3 gange nu. Tak digitale verden!

  Hotellet jeg bor på er ADULTS ONLY, som det så lød på bestillingen. Jeg tror ikke jeg er helt voksen, for jeg savner måske lidt nogen at springe rundt i poolen med. Det virkede bare så underligt at råbe "wiiiiiiiiiiiii" og lave en bombe i vandet, sådan helt alene! Det er nok lettere og mere accepteret (i hvert fald før nogen stopper en), når man har en "undskyldning" med sig og kan skylde skylden på sin ven.

  Her er nu alligevel dejligt! 4 stjerner. Den sidste har de mistet, eftersom de ikke har formået at købe hårtørrer med en fast knap til værelserne! Hvor irriterende er det lige at man skal bore sin tommelfinger helt i bund på en on-knap, for at blæse sit hår igennem? Det er dér stjernen blev væk. Og min tommelfinger er lammet.

  Første dag gik med at rejse herned og sidde i badekaret og som det første sende et foto rundt til alle jeg kender, med beskrivelsen af varmen, graderne og at de burde være fucking misundelige! Og det virkede! Min mor er så sød at sende mig SMS'er sådan cirka hele tiden, så jeg ikke føler mig så alene. Dét er nu også rart.

  Jeg har allerede været i det lokale supermarked og trods mine spanske gener og de 5 timers spanskundervisning jeg har fået, så er jeg temmelig genert i det spanske og der er åbenbart et kæmpe skilt med pil ned på mig, hvor der står "turist". Well. Det er jeg. Og jeg kan godt li' det, her på dag 2.

  Lugten - eller duften - af solcreme, klor og halvbrændt hud er nu meget rart, sådan lige her i marts. Nu står den på restaurantjagt, hvor jeg selvfølgelig håber at finde selveste nerven af byen her, guldet, hvor jeg får et fantastisk måltid, helst til samme pris som en hotter.


  Indlægget er ikke sponsoreret, jeg har selv betalt alt og får ikke en dadel ud af det, udover at det er fantastisk at være på solferie!  0 0
 • 04/01/15--02:40: Kan det paneres? / dag 2
 • Håbede seriøst det var en eller anden sej hval eller fisk der lige kiggede op af vandet. Det var bare en sten. Bummer.
  At vågne op med hovedpine er sjældent for mig. Så sjældent at jeg blev lidt forvirret og ikke lige vidste hvad jeg skulle gøre i morges. I går var jeg ude. Sådan helt alene, igen med alle de andre. Faldt i snak med et par danskere (ja ja, vi er vel os selv nærmest) og også et par spanske gutter som heldigvis var søde og rare (og brune! Jeg vil også have kulør!!!). Dagen gik dog med at tage hele vejen til en god strand. La Cabane. Meget fint, mange mennesker i varmen, men efterhånden som aftenen faldt på, var det med at hapse et foto (jeg tænker altid instamoment når jeg ser sådan en farve på solen, jeg ved at der er andre derude som jeg! "Arj jeg skal liiiiige have et billede til Instagram!).

  En lille restaurant ved strandpromenaden blev indtaget af mig. En flaske hvidvin (yes, en hel flaske! Para mi!) og en bestilling af (pescaditos) sardina fritos, som er små sardiner der er friturestegt og spises hele - jeg er en sucker for god friture (maven må lige vente med den sunde madplan fra Anne Bech til om 1 uge, undskyld mave)samt mini blæksprutter i samme gudeforklædning som sardinerne.

  Der blev smalltalket med den spansk/skotske/cubanske ejer af restauranten. Der var en sådan fuldstændig klassisk lidt halv-fesen restaurant indretning, en rigtig "mama" der serverer og kører stedet sammen med hendes mand, som står i køkkenet. Det var skønt! Og lige det jeg havde brug for efter en dag på stranden.

  Jeg blev kun lidt fuld og måtte se noget af byen. Der var så mange fine gader (af dem jeg kan huske) og musik, musik, musik! Min mor-hjerne slår dog lidt klik når jeg ser små børn rende rundt kl. 02 om natten, men jeg blev fortalt at det er ikke særlig unormalt her og slet ikke i påsken hvor der er ferie - det er bare et andet liv fra det en totalt regulær familie i Danmark lever.

  Heldigvis er spaniere, både mænd og kvinde, meget åbne folk og at en som jeg står med halvrøde øjne og spørger ind til noget, skræmmer dem heldigvis ikke. Men jeg var ikke så fuld som dengang jeg var teenager og drak mig fuld i lambrusco og kiwivin. Det var ikke med den på! Bare sådan lidt tipsy og hyggelig.


older | 1 | (Page 2) | 3 | 4 | .... | 6 | newer